Poduri de nisip – arta vizuala la Brasov

Poduri de nisip – arta vizuala la Brasov

0 157
 
Monica Livia Baragan aduce in atentia amatorilor o colectie de fotografii ce defineste intr-un limbaj vizual metaforic intelegerea acesteia asupra frumusetii si spiritualitatii, ca esenta a vietii.
Este vorba de a doua expozitie personala a artistei,  dupa ce in martie anul acesta a vernisat o alta colectie intitulata ”Pamanturi”.
Trairea unor momente unice a dus artista pe un teren al revelatiilor, intrezarind dincolo de aparente acea frumusete pura, simpla, primordiala a Creatiei. Expozitia poate fi vizionata in perioada 15 Octombrie – 11 Noiembrie la Galeria Kron-ART din Str. Postavarului nr. 18, Brasov .
Informatii suplimentare pot fi solicitate la numarul de telefon: 0737121527 Organizator Galeria KRON- ART impreuna cu Monica Livia Baragan
Cadrul ambiental oferit de aceasta eleganta galerie de arta este unul cu totul si cu totul special. 
Galeria de arta  KRON ART este situata in inima Brasovului vechi, pe strada Postavarului, la numarul 18. Cadrul ambiental oferit de aceasta eleganta galerie de arta, este similar unor faimoase  galerii europene. Spatiul este deschis evenimentelor culturale: lansari de carte, casete si CD-uri audio, mini-concerte de muzica de camera si jazz, conferinta si intruniri.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.