PNL-ul in congres – Tariceanu reales!

PNL-ul in congres – Tariceanu reales!

0 215

Plecand de la sloganul lansat de catre fostii colegi, acum asa zisii platformisti, congresul PNL nu va fi unul cu probleme, ci unul al “normalitatii”, asa cum si-l doresc cei mai multi lideri ai partidului. ?


La expirarea termenului, joi la ora 10:00, 60 de candidati s-au inscris pentru cele 31 de posturi din Biroul Politic central al PNL.


Potrivit unui comunicat al PNL, pentru cele sapte functii de vicepresedinte cu atributii specifice s-au inscris 14 persoane, iar pentru cele opt posturi de vicepresedinte pe regiuni de dezvoltare s-au inscris alte 15 persoane. De asemenea, pentru cele 15 functii de membru in Biroul Politic Central au fost depuse 30 de candidaturi.


Statutul, care va fi aprobat la congres, va cuprinde o prevedere conform careia depunerea candidaturilor se poate face cu cel putin 48 de ore ininte de inceputul congresului, in timp ce actualul statut ofera posibilitatea liberalilor de a-si depune candidatura pana in ziua congresului.


Pentru functia de presedinte al PNL exista o singura candidatura – Calin Popescu Tariceanu.


Singurile asa zise “meciuri” sunt intre Cioroianu si Ungureanu pentru “externe”, Dobre si Stroe pe “administratie” si de ultima …ora intre Orban si Olteanu (presedintele Camerei Deputatilor) pentru “imagine”.


Data fiind concurenta foarte mare pe postul de vicepresedinte “de profil administratie”, Aristotel Cancescu, presedinte a CJ Brasov, mai nou in PNL (ex. FSN si PD), a evitat cu multa atentie un esec, renuntand a mai candida pentru aceasta functie multumindu-se cu o candidatura pentru B.P. Cancescu a ratat ocazia de a egala “concurenta” din politichia brasoveana, Scripcaru G. (PD) si Nita C. (PSD), ambii detinand pe langa functia de lider local si pe aceea de vice la centru!


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.