PNL si PD batalie pe mandatele vacante

PNL si PD batalie pe mandatele vacante

0 57

?


Asa cum era de asteptat intre cele doua formatiuni politice ale defuctei Aliante D.A. ?au inceput luptele pentru mandatele ramase vacante.


Miza jocului se aseaza in jurul a patru din cele sase locuri de deputat ramase vacante in Camera, in urma demisiei unor parlamentari care candidasera pe listele comune ale fostei Aliante Dreptate si Adevar D.A.). Democratii vor insa ca trei dintre posturi sa fie ocupate de membrii lor.
Potrivit unor surse liberalii sustin ca nu mai este nevoie de acordul PD pentru validarea noilor deputati. Liberalii intentioneaza sa trimita dosarele catre comisia de validare a Camerei Deputatilor, in care majoritari sunt reprezentantii PSD, de la care spera sa obtina un vot favorabil.


Deblocarea celor sase mandate a fost unul dintre subiectele de discutie dintre presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si liderul de grup al PSD, Viorel Hrebenciuc.


Este tot mai clar intre PSD si PNL este un acord ferm de colaborare iar imensa prapastie dintre ce se declara si realitate este doar o facatura politica lipsita de continut.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.