PNL pregateste o motiune de cenzura

PNL pregateste o motiune de cenzura

0 162

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a declarat, duminica, la Covasna, ca PNL pregateste o motiune de cenzura pe tema asumarii raspunderii Guvernului.
„Noi am facut motiune de cenzura si vom mai face si in toamna aceasta”, a spus Olteanu, adaugand ca prima motiune de cenzura din toamna va fi pe tema asumarii raspunderii Guvernului.
Potrivit sursei citate, este vorba, printre altele, de salarizarea unica, de sistemul unic de pensii si de restructurarea agentiilor.
„Imi este greu sa va spun acum pe ce tema de continut vom depune motiunea de cenzura pentru ca cele mai multe inca nu se cunosc. Salarizarea unica o cunoastem si acolo avem de ce sa depunem motiune de cenzura pentru ca practic, in loc sa duca la o armonizare salariala, se reduc salariile celor din sectorul bugetar”, a spus Olteanu, adaugand ca liberalii asteapta sa vada ce se va intampla si cu legea educatiei.
Olteanu a adaugat ca liberalii vor colabora cu UDMR pentru a putea depune motiunea de cenzura.
Guvernul isi asuma raspunderea in Parlament, in 2 septembrie, pe legea salarizarii unice, pe legea restructurarii agentiilor, legea privind cumulul pensie-salariu, precum si pe legile educatiei, a anuntat, luni, dupa sedinta coalitiei, premierul Emil Boc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.