PNL – Guvernul din umbra este vizibil!

PNL – Guvernul din umbra este vizibil!

0 225

Crin Antonescu a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, componenta cabinetului alternativ pe care liberalii l-ar oferii cand vor intra la guvernare. Presedintele PNL s-a nominalizat premierul Executivului care este format din 11 membri, dintre care patru independenti.
Crin Antonescu a declarat ca isi asuma conducerea viitorul Executiv liberal si ca spera ca propunerile pe care le-a facut pentru ministrii sa fie validate in Delegatia Permanenta a PNL.
Liderul liberal a declarat ca ministru al Finantelor si Economiei si totodata viceprim-ministru al cabinetului alternativ este Claudiu Doltu, profesor universitar doctor la ASE, consilier prezidential intre 1999 si 2000, consilier al guvernatorului BNR.
In viziunea lui Antonescu ministru al Educatiei si Cercetarii si viceprim-ministru va fi Andrei Marga.
La Externe a fost nominalizat Teodor Melescanu iar ministru al Apararii Nationale – generalul in rezerva Corneliu Dobritoiu.
Pentru portofoliul de la Ministerul Muncii – Mariana Campeanu, iar ministru al Sanatatii – academicianul Victor Voicu. De asemenea, potrivit lui Antonescu, ministru al Administratiei si Internelor va fi Victor Paul Dobre, ministru al Justitiei – Radu Catana, ministru al Infrastructurii Nationale – Eduard Helvig, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale – Aurelian Penescu, iar ca ministru al Culturii, Patrimoniului si Identitatii Nationale – Mircea Diaconu.
Antonescu a solicitat Delegatiei Permanente convocata in 28 august la Mamaia, un mandat pentru a-si alcatui propria echipa de guvernare din umbra, mentionand in discursul de atunci ca ministrii din umbra vor fi ministrii propusi de PNL in eventualitatea revenirii la guvernare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.