PNL cere sancţionarea incomodului Rareş Bogdan pentru că a cerut redeschiderea bisericilor

PNL cere sancţionarea incomodului Rareş Bogdan pentru că a cerut redeschiderea bisericilor

0 144

Puterea corupe, iar obsesia puerii absolute naşte acum refulări imagistice în mass-media, spaţiul public unde toţi neaveniţii aleşi se chiloţăresc public.

Acum cazul PNL.

Exact: mai mulţi lideri PNL din teritoriu i-au cerut premierului Ludovic Orban să-i sancţioneze pe europarlamentarul Rareş Bogdan şi pe liderul deputaţilor PNL Florin Roman pentru afirmaţiile critice la adresa Guvernului, susţin surse politice pentru publicaţia Adevărul, pe care îl şi cităm.

Sursele amintite spun că liderul PNL încearcă să aplaneze conflictul. Astfel, liberalii vor avea o şedinţă în această seară pentru a tranşa conflictele interne. ,,Ludovic Orban e asediat cu mesaje din teritoriu. Mai mulţi lideri de filială au cerut ca Rareş Bogdan să fie sancţionat pentru faptul că a criticat propriul guvern, propriul partid, mai ales că suntem în an electoral şi ne luptăm pe viaţă şi pe moarte cu PSD. Mai e vizat şi liderul deputaţilor PNL Florin Roman, unul dintre apropiaţii lui Rareş Bogdan”, au declarat pentru Adevărul surse din conducerea PNL.  Unul dintre vicepreşedinţii PNL a confirmat disputa. „Noi mergem la TV şi apărăm Guvernul, iar Rareş Bogdan zici că e reprezentantul PSD. Ca să glumim puţin, poate fi acuzat de zădărnicirea guvernării PNL”, a declarat unul dintre liderii PNL pentru Adevărul. 

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a avut un atac dur la adresa ministrului de Externe, pentru modul cum a gestionat situaţia muncitorilor sezonieri plecaţi în Germania şi alte ţări. Pe undeva correct, în opinia noastră.

Criticile lui Rareş Bogdan la adresa MAE l-au deranjat pare-se şi pe preşedintele Klaus Iohannis, susţin sursele citate. Amintim că înainte de a fi ministru de Externe, Bogdan Aurescu a fost consilierul preşedintelui pe politică externă. 

De asemenea, Rareş Bogdan a cerut Guvernului Orban să deschidă bisericile din 15 mai, deşi Executivul se opune acestei măsuri, de teamă să nu fie răspândită pandemia.  „România are nevoie de Sfânta Biserică. Printre primele instituţii care ar trebui deschise, să fie bisericile. Eu sunt credincios şi, alături de alte milioane de români, am nevoie să merg la biserică, să ascult slujba, măcar din faţa ei.Mă refer la toate Bisericile, nu numai la a mea, la cea Ortodoxă”, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan, într-o intervenţie la B1 TV. Motiv pentru care acuma trebuie supus ,,ordinii” de partid. Vom vedea. I.Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.