PNL Brasov se afla intr-o perioada de tranzitie

PNL Brasov se afla intr-o perioada de tranzitie

0 191

PNL Brasov trece printr-o perioada de restriste de reorganizare interna, dat fiind faptul ca la conducerea partidului se perinda diferite figuri, destul de noi in doctrina liberala.
Asadar, inca de saptamana trecuta, noua conducere interimara a Organizatiei Municipale este formata din proaspatul PNL-ist Dumitru Ioan Puchianu si la fel de proaspatul liberal Constantin Faina. Primul a venit de la PD-L, iar cel de-al doilea de la PC, ambii nemultumiti de tratamentul ce le-a fost aplicat in partidul respectiv.
Se pare ca interimatul celor doi se va intinde pe o perioada de cel putin patru luni, caci noua conducere definitiva va fi aleasa in mai.
„Mai intai, trebuie sa fie stabilita data Congresului PNL la nivel national. In functie de acest lucru, cam cu o luna sau doua inainte, se stabileste si data alegerilor in fiecare organizatie in parte”, sustine Silviu Costea, membru in Biroul Politic Municipal al PNL Brasov. Din acest Birou, interimar deocamdata, fac parte Adrian Atomei, Vasile Bran, Ioan Curecheriu, Silviu Costea, Sebastian Grapa, Carmen Ionescu, Iulian Mara, Ioan Paraschiv, Gheorghe Tanase si Denisa Vasilescu. Acestora li se vor adauga, din oficiu, Mariana Casu, presedinta Organizatiei Municipale de Femei, precum si cel care va fi stabilit in functia de presedinte al Organizatiei Municipale de Tineret a PNL Brasov. „A fost stabilit si un departament care se va ocupa de problemele pensionarilor, coordonat de Ioan Popescu Topolog, si o structura medicala coordonata de doctorii Marius Neculoiu si Aurel Ionel. Coordonatorul Departamentului de imagine si purtatorul de cuvant al Organizatiei Municipale va fi Iulian Mara”, a spus Dumitru Puchianu, citat de Buna Ziua Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.