PNL: Bogdan Olteanu purtator de cuvant

PNL: Bogdan Olteanu purtator de cuvant

0 148

In prima sedinta din 2009 a BPC ca liberalii au decis sa desemneze un purtator de cuvant si un departament corespunzator.
„Am luat o decizia de desemnare a unui purtator de cuvant pentru ca in perioada cat am fost la guvernare, trebuie sa recunosc ca structura politica functioneaza in umbra Executivului, acum, avand statutul de principala forta a opozitiei, a trebuit sa facem acest lucru si Bogdan Olteanu a fost desemnat de Biroul Politic purtator de cuvant al PNL”, a spus Tariceanu.
El a mentionat ca intr-o saptamana secretariatul general va prezenta o schema de functionare a departamentului purtatorului de cuvant, care este menit sa usureze „comunicarea pe doua paliere – cu presa, cu cetatenii, cu institutiile, in al doilea rand comunicarea interna, cu filialele”.
Conform unor surse din PNL, Olteanu nu a avut contracandidati pentru aceasta functie, fiind ales purtator de cuvant cu majoritate de voturi (15 voturi favorabile, 9 voturi „impotriva”, si 5 abtineri).
Potrivit surselor citate a sustinut in BPC ca purtatorul de cuvant „trebuie sa fie o persoana agreata de toti membrii, o persoana cartismatica, si a propus, alaturi de Orban si Antonescu, ca acest post sa fie ocupat de Adriana Saftoiu.
Adriana Saftoiu, propusa de catre Norica Nicolai a refuzat acest post, mentionand ca nu poate fi purtatorul de cuvant al PNL pentru ca a detinut aceasta functie la Presedintie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.