PNL a aflat – PSD nu mai e la guvernare! Dar nici...

PNL a aflat – PSD nu mai e la guvernare! Dar nici ei nu sunt la PUTERE!

0 324

Dupa votul de marti, prin care a fost investit Guvernul Ciolos, parlamentarii inca nu stiu pe unde se afla. A fost un vot prin care, actuala clasa politica, practic s-a sinucis. Asteptam medicii legisti sa confirme. Oare chiar s-a sinucis? N-o fi o executie? Ca pistolul la tampla nu si l-a pus singura, se vede de departe. Daca si-ar fi facut seppuku (suna un pic altfel fata de harachiri), s-ar fi ajuns tot acolo, doar ca gestul de onoare mai salva ceva, asta pentru ca nu totul parea a fi atat de putred.
Practic le-a luat totul, au fost deposedati de cele doua PARGHII parlamentare, PUTERE si OPOZITIE? Si culmea le-a lasat UNANIMITATEA. Democratia si Constitutia sunt deja amintiri.
Cineva, o FORTA, care pare a fi mai tare decat toata MAFIA ce s-a consolidat in ultimii 25 de ani, (pentru ca ea, MAFIA exista cu mult inainte, inca din Regimul comunist) le-a luat totul. Deocamdata pare ca le-a lasat dor votul. Atat!

Liberalii, in ceata iluziilor, se bucura ca PSD nu mai este in Palatul Victoria
Copreședintele liberalilor Alina Gorghiu a afirma inca de luni că PSD nu mai este la guvernare, însă a admis că PNL are anumite „lipsuri’‘ pentru care nu au putut fi ei ‘‘cei care să conducă acum România printr-o guvernare liberală”.
ALINA GORGHIU & VASILE BLAGA„Membrii PNL din Biroul Politic au înțeles foarte clar că avem și noi anumite lipsuri, anumite lacune în organizare, în comunicarea publică, lipsuri pentru care nu am putut fi cei care să conducă acum România printr-o guvernare liberală. Nu am pus lucrurile sub preș sau gunoiul sub preș. Am discutat de-a fir a păr toate aceste situații cu care se confruntă PNL”, a spus Gorghiu, după ședința BPN al PNL.
Acesti oameni, ce acum isi spun liberali, ne cred total amnezici. Adica ei pot crede ca se poate uita atat de repede ce s-a intamplat din 2004 pana astazi? Uitam ca dintr-o miscare oamnii de langa Gorghiu si Blaga, s-au rasucit de pe stanga pe dreapta si peste noapte s-au revopsit din social-democrati in crestino-liberali.
E greu de uitat ce le-au facut romanilor intr-un deceniu de jaf si injustite.
Ea, impreuna cu un Blaga care ii tine isonul,  ne explica că unul dintre minusuri este acela că PNL nu a comunicat suficient pe nereușitele Guvernului PSD, de parca noi am trait in alta tara.
„S-au întâmplat atât de multe nefăcute și au lăsat atât de multe mine în Guvernul Cioloș, dar noi nu am fost poate la capacitate maximă în a comunica în calitate de Opoziție cam care sunt toate aceste probleme pe parcurs și au fost multe. Cred că nu am sancționat suficient miniștrii care au avut derapaje și care au abuzat de lege în numeroase situații”, a afirmat copreședintele PNL.
PSD-ul, fara sa-i luam parte, a facut doar mai putine rele decat cei care ne-au ingenuchiat in Regimul basescu. O parte din „nefacutele” portocalii au fost doar copiate de asa zisi social-democrati. Doar o parte!
Da PSD nu mai este la guvernare, dar nici in opozitie. Intrebam – pe unde e PNL? Ca in Palatul Victoria se afla un guvern condus de Dacian Cioloș.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.