Ploaia torentiala de duminica seara a facut ravagii la Brasov

Ploaia torentiala de duminica seara a facut ravagii la Brasov

0 526

Desi nu a durat mai mult de o jumatate de ora, ruperea de nori cu grindina au inundat mai multe zone din oras. Zeci de masini au ramas blocate in baltile uriase, in timp ce canalizarea gestionata de Compania Apa a dovedit din nou ca este prost dimensionata

Desi nu a durat mai mult de o jumatate de ora, ruperea de nori cu grindina au inundat mai multe zone din oras. Zeci de masini au ramas blocate in baltile uriase, in timp ce canalizarea gestionata de Compania Apa a dovedit din nou ca este prost dimensionata.

Soferii care au avut ghinionul sa fie prinsi in puhoaiele sa plang ca nimeni nu le-a acordat vreun ajutor. Unul dintre ei a sunat la 112; de acolo a fost directionat catre Pompieri, dupa care a fost sfatuit sa apeleze la Compania Apa, care nu a facut nimic pentru ei.

Au fost si brasoveni inimosi care au sarit in ajutorul conducatorilor auto ramasi cu masinile in balta.ploaie torentiala1

Siroaiele au inundat principalele artere de circulatie, in zonele Vlahuta – Harman, Tractorul si in zona Garii. Canalizarea nu a facut fata nici in centru, unde pietonii n-au putut traversa din pricina puhoaielor. Strazile Iuliu Maniu, Castanilor, Traian Grozavescu si intersectia de la Ceasu Rau au fost inundate.

Ca si cand ploaia torentiala n-ar fi fost de ajuns, a cazut si grindina cat oul de porumbel:

Canalizarea Brasovului dovedeste la fiecare ploaie serioasa ca nu poate face fata volumului mare de apa.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.