Plimbare in BALON deasupra Brasovului

Plimbare in BALON deasupra Brasovului

0 88

In aceste zile, orasul nostru poate fi survolat cu ajutorul unui balon, oferindu-le astfel calatorilor o aventura de neuitat.
Ziarul „Adevarul“ si „Orange“ au hotarat organizarea evenimentului „5 saptamani in balon“, care a inceput de ieri si va continua pana in luna octombrie si in alte orase ale tarii.
Cititorii care vor face fotografii cu balonul si le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia sa fie printre cei trei castigatori ai unui zbor liber cu balonul in weekendul 9-10 octombrie in apropiere de Bucuresti. Castigatorii vor fi desemnati prin voturile publicului.
Ca sa puteti avea parte de o calatorie cu balonul, astazi si maine va puteti inscrie in concurs completand un pliant special in magazinele Orange Shop sau Orange Store din Sibiu si Brasov, iar prin tragere la sorti vor fi desemnati castigatorii care se vor putea urca in balon la sfarsitul acestei saptamani.
De asemenea, puteti castiga un zbor cu balonul in weekend cumparand cel putin cinci carti din seria Jules Verne, moment in care veti primi si un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorti in urma careia puteti castiga un loc in nacela. Pretul unei carti este de 10,99 lei.
Recomandarea organizatorilor este sa purtati imbracaminte sport si, bineinteles, sa nu uitati aparatul de fotografiat sau camera de filmat.
Balonul cu care vor zbura castigatorii inscrisi in magazinele Orange Shop din Sibiu si Brasov, dar si cei care vor veni la caravana „Adevarul” va fi ridicat la o inaltime de 50 de metri. Indiferent de vreme, in balon vor urca doua persoane care vor fi insotite de un instructor, iar calatoria va fi una placuta si sigura.
Aventurile cu balonul pot fi urmarite si pe pagina Orange Romania, pe site-urile de socializare Facebook si Twitter.
Perioada survolului
data/ balonul 1/ balonul 2
1-5/ septembrie/ Brasov -Sibiu
8-12/ septembrie/ Alba- Iulia Bacau
15-19/ septembrie/ Arad -Piatra Neamt
22-26/ septembrie/ Baia Mare- Suceava
29/ septembrie-3 octombrie/ Oradea -Targu-Mures

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.