Plesoianu o face de răs pe Dăncilă: Ați uitat când mă rugați...

Plesoianu o face de răs pe Dăncilă: Ați uitat când mă rugați „să-i spun” d.lui Dragnea că …”v-ați ocupat?”

0 101

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a lansat un nou atac asupra Vioricăi Dăncilă, după ce ea a vorbit despre o discuție la nivelului conducerii partidului referitoare la eventuala susținere a Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef european. 
Cine vrea să ajungă pe vârful muntelui ar trebui să urmărească indicatoarele, nu să meargă orbește după cei din față. Cei din față s-ar putea îndrepta spre prăpastie…
Urmați omul doar dacă omul urmează indicatorul! Câtă vreme doamna Dăncilă a ținut drumul corect, nu numai că nu am criticat-o, dar am și apărat-o PUBLIC. Acum, dacă văd că merge cu viteză maximă către râpă, să nu se aștepte nimeni să merg după dânsa!”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Deputatul a criticat-o pe Viorica Dăncilă care a precizat că la nivelul conducerii PSD urmează să se decidă cum se poziționează partidul privind eventuala susținere a Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef european. „Cum să spună că face CEX să se stabilească susținerea lui Kovesi!? Doamna Dăncilă, chiar ați uitat cum vorbeam noi doi, la terasă, la Bruxelles? Ați uitat când am întrebat-o pe Kovesi ce dracului căuta, ca Procuror General, în Sufrageria lui Oprea, alături de șefii SRI Maior și Coldea, în seara Turului II al alegerilor prezidențiale din 2009!?
Ați uitat când v-ați ocupat să stau față în față cu Divinitatea Sa, cu întâia SUFRAGERISTĂ a neamului!? Ați uitat când mă rugați să-i spun domnului Dragnea că v-ați ocupat?”, a menționat deputatul social-democrat.  

Pleșoianu a făcut referire la o dezbatere anticorupție organizată în toamna anului 2017 de Parlamentul European în care acesta a fost la Bruxelles pentru a o întreba pe Kovesi despre o presupusă vizită la Gabriel Oprea acasă, în seara alegerilor prezidențiale din 2009. „Doamna Dăncila, cine sunteți și ce ați făcut cu doamna Dăncilă #1, cu omul pe care îl apăram!??”, a mai scris Liviu Pleșoianu. Urmați omul doar dacă omul urmează indicatoarele! Altminteri, veți urma drumul marelui HĂU!, a încheiat el. Mesajul deputatului PSD vine în contextul în care Viorica Dăncilă a răspuns „ciudat” la o întrebare referitoare la un posibil sprijin pentru candidatura Codruței Kovesi la funcția de procuror-șef european. 

Dăncilă ascunde decizia în CEx
Nu am discutat despre acest lucru. Pentru a lua o decizie sau pentru a vedea modul în care ne poziționăm vizavi de acest subiect trebuie să avem o discuție în forurile statutare.
Am spus încă de la preluarea mandatului că atunci când luăm decizii nu trebuie să le ia doar președintele sau un grup restrâns.
Fiecare decizie trebuie să ne-o asumăm și dacă este o decizie bună, să avem și noi satisfacția acestei decizii în forul în care am luat această decizie, dacă este o decizie rea, să ne-o asumăm cu toții. (…)
Trebuie să avem democrație în partid și să luăm deciziile împreună. Nu am discutat acest subiect și nu vreau să vin cu o părere personală. Vreau să vin cu părerea forumului statutar”, a răspuns Dăncilă. 


Liviu Pleșoianu: „Cum să spună că face CEX să se stabilească susținerea lui Kovesi!?” 
În niciun caz eu nu mă voi răzgândi. Voi merge mai departe. Mai urmează un congres la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august şi vom vedea atunci ce se întâmplă.
Dacă nu voi fi susţinut, voi anunţa la momentul respectiv ce voi face mai departe. Eu am spus că voi candida şi voi candida cu siguranţă, într-un fel sau altul. Ce înseamnă sprijinul PSD până la urmă? 
PSD pentru mine nu este CEx. PSD este alcătuit din oameni şi pulsul oamenilor eu l-am cam luat”, a declarat Liviu Pleșoianu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.