PLD Brasov iese la atac

PLD Brasov iese la atac

0 109

Activitatea Consiliului Judetean Brasov a fost tinta atacurilor senatorului PLD de Brasov, Nicolae Vlad Popa. Fostul liberal s-a luat de modalitatea de adoptare de catre consilieri a bugetului judetului pe 2007. In primul rand, spune Popa, nu a fost organizata o dezbatere publica pentru aprobarea judetului, asa cum cere legea, ceea ce ar putea duce la lovirea de nulitate a bugetului. Aceasta «omisiune» a CJ va face obiectul unei interpelari pe care senatorul brasovean o va depune in aceasta saptamana la Ministerul Administratiei si Internelor si cel al Finantelor Publcie.


Alte sesizari pe tema bugetului urmeaza a fi inaintet catre prefectul Aurelian Danu si catre Curtea de Conturi, N. V. Popa reclamand cateva ilegalitati care privesc bugetul. Una dintre ele se refera la faptul ca s-ar fi constituit un fond de rulment, la dispozitia presedintelui CJ, din banii primiti de Consiliu prin hotararea de guvern din decembrie 2006, bani care nu au fost cheltuiti, sustine senatorul.


?


De asemenea, PLD-istul a atras atentia asupra penalitatilor pe care CJ le plateste luna de luna pentru creditul de 15 milioane de euro, accesat pentru drumurile judetene. Dar si asupra investitiilor paguboase pe care autoritatea judeteana le face la unele obiective in legatura cu care exista solicitari de retrocedare. Aici, Popa a exemplificat cu Castelul Bran, care a fost deja retrocedat, Casa Hirscher sau Clubul Sportiv Olimpia.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.