Platformistii impaca si capra si varza: infiinteaza un partid si liberal si...

Platformistii impaca si capra si varza: infiinteaza un partid si liberal si democrat

0 226

Platformistii din PNL au anuntat joi infiintarea unui nou partid politic, „Partidul Liberal Democrat”. Din acest partid vor face parte toti cei care au aderat la Platforma Liberala, care,conform spuselor lui Teodor Stolojan, numara peste 11.500 mebri printre care 29 de parlamentari.


Stolojan a mentionat ca numarul in crestere al celor care adera la Platforma, precum si al personalitatilor care doresc sa?se alature acestei initiative demonstreaza?ca proiectul este unul „viabil”, „vital” pentru reconstructia liberalismului, iar acesta?”va renaste” prin Partidul Liberal Democrat. In opinia fostului consilier de la Cotroceni liberalii au doua variante: sa ramana cu „groparii PNL”, sau sa intre in noua formatiune.


Dupa cum a anuntat Theodor Stolojan, presedintele ?noului partid va fi desemnat la un Congres care va avea loc, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, chiar in ianuarie.


El a mai spus ca initiatorii noului partid se?considera membri ai Aliantei D.A., parteneri ai PD, cu care vor demara discutii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.