Planul Urbanistic General al Brașovului în discuția publică a investitorilor

Planul Urbanistic General al Brașovului în discuția publică a investitorilor

0 47

Pentru că a preluat și atribuțiile de urbanism și amenajarea teritoriului de la viceprimarul liberal Sebastian Rusu, omniprezentul viceprimar Flavia Boghiu a anunțat finalizarea ultimei etape de consultare publică pe tema PUG Brașov, cu dată limită 25 octombrie.
La această etapă au fost invitați investitorii din Brașov și Zona Metropolitană Brașov să aprecieze necesitățile și oportunitățile pentru studiile de fundamentare ale Planului Urbanistic General, care necesită o actualizare. Investitorii sunt invitați să-și spună păsurile în legătură cu dificultăți și obstacole în calea dezvoltării economice a Brașovului, dar să și propună soluții de îmbunătățire, în raport cu o viziune de dezvolatre urbanistică a Brașovului în viitorii zece ani.
Viceprimarul Flavia Boghiu, a cărei activitate acoperă întreg Municipiul Brașov, vrea să știe și părerea mediului de afaceri despre direcțiile de dezvoltare ale Brașovului și destinația optimă a fondurilor bugetare pentru îndeplinirea acestui deziderat.
Viceprimarul a mai susținut două etape ale consultării publice în raport cu PUG-ul brașovului, prima cu brașovenii înșiși, iar a doua cu reprezentanții mediului arhitecților și specialiștilor în urbanism.

Libiu Mateescu   

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.