Plantari de copacei de Ziua Internationala a Pacii

Plantari de copacei de Ziua Internationala a Pacii

0 565

De Ziua Internationala a Pacii au plantat un copacel, asa cum au facut milioane de copii pe intregul glob. Inainte de ziua sadirii, elevii Scolii gimnaziale nr. 2 au taiat, au desenat si au lipit de zor stegulete si alte decoratiuni, printre care si un pomisor colorat

De Ziua Internationala a Pacii au plantat un copacel, asa cum au facut milioane de copii pe intregul glob. Inainte de ziua sadirii, elevii au taiat, au desenat si au lipit de zor stegulete si alte decoratiuni, printre care si un pomisor colorat. Nici activitatea artistica nu a fost ignorata de cei mici, care s-au straduit sa invete si un cantecel.

Mariana Lazar – profesor la Scoala gimnaziala 2 spune ca elevii ei s-au pregatit frumos pentru sarbatorirea Zilei Internationale a Pacii, o campanie globala in care copii de pe intreaga planeta sadesc copaci pentru pace.

Copacelul a fost adus de la pepiniera Triaj a Ocolului silvic din Brasov. Este vorba despre un scorus, un arbust decorativ care peste iarna isi pastreaza fructele rosii.plantare copacel

Cei mici au fost cel mai incintati de activitatea extrascolara.

In 2001, printr-o rezolutie adoptata de statele membre ale Adunarii Generale a Natiunilor Unite a fost fixata data de 21 septembrie pentru sarbatorirea anuala a Zilei Internationale a Pacii.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.