Plaja cu program redus

Plaja cu program redus

0 259

Autoritatile sustin ca in sezonul estival litoralul nu poate fi curatat corespunzator din cauza turistilor care fac plaja pana la ore tarzii. De aceea turistii vor fi alungati de pe plaja dupa ora 18:00 !


?


Conform unui proiect al Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), de anul urmator accesul pe plaja s-ar putea face pana la orele 18:00-19:00, astfel incat autoritatile sa aiba timp sa curete plaja.


?


Strategia este deja finalizata si va fi supusa dezbaterii publice.


?


De asemenea, pentru zonele de plajele ramase neinchiriate se organizeaza licitatii in februarie 2007. De anul viitor se vor inchiria suprafete mai mici, la preturi mai mici. De asemenea, se va schimba si legislatia, permitand castigarea unei licitatii chiar daca la acesta nu s-a prezentat decat un agent economic interesat.


?


In acelasi timp, in zona de nord a litoralului, plaja creste cu doi, trei metri anual. In prezent, functionarii DADL lucreaza la reabilitarea, renisiparea plajelor. Daca nu se realizeaza investitii in plaja, in urmatorii 15 ani structura acesteia se va schimba dramatic. Fenomenul de erodare nu este unul constant. In zona Hotelului Parc din statiunea Mamaia media eroziunii anuale este intre 1 si 1,5 metri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.