„Plai cu boi” se relanseaza

„Plai cu boi” se relanseaza

0 80

Una dintre cele mai apreciate publicatii de satira politica si nu numai, este pe cale sa se relanseze. Publicatia „Plai cu Boi“ reapare pe piata din aprilie. Mircea Dinescu, directorul revistei, a spus ca formatul va fi „largit“, iar designul si layout-ul vor fi schimbate.


Mircea Dinescu a mai precizat ca echipa editoriala va fi mai mare, Gabi Georgescu urmand sa ocupe functie de redactor-sef. De activitatile de editare si distributie se va ocupa o firma de-ale lui Dinescu.


Plai cu Boi era, initial, in portofoliul Satiricon, care a fost integrat in Adevarul Holding. „Eu nu mai am nicio treab? cu Adevarul Holding”, a mentionat Dinescu.


Revista „Plai cu Boi” a fost lansata in toamna anului 2000, sub egida editurii Seara. Este o revista de satira politica. De-a lungul timpului au semnat articole in publicatie nume importante ca Andrei Plesu, Tudor Vasiliu, Horia Roman Patapievici, Alexandru Paleologu si Cristina Topescu. Revista a mai avut o relansare in noiembrie 2003, pentru ca, ulterior, sa dispara de pe piata.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.