Pixelul – mai tare decat barilul

Pixelul – mai tare decat barilul

0 83

Deocamdata, cel putin, dupa ce Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti i-a dat dreptate lui Traian Basescu in procesul intentat de acesta lui Dinu Patriciu. Incident care vine, la randul lui, dupa scandalul filmuletului in care presedintele (a)pare lovind un copil cu ocazia unui miting electoral din 2004, dar scos la interval abia in campania din 2008, intre cele doua tururi de scrutin pentru alegerea sefului statului. O greseala, conchid acum si detractorii lui Traian Basescu, care i-au oferit un nesperat capital de empatizare cu victima si i-au dat candidatului de atunci timpul sa-si pregateasca contraofensiva si sa intoarca, iata, atacul in favoarea sa. Mai ales dupa a fost localizat controversatul pixel albastru – semnul probabilei interventii asupra inregistrarii originale si al masluirii materialului filmat.
Asadar, mogulul Patriciu trebuie sa-i plateasca lui Basescu 0,5 lei pentru a-i fi inscenat postura de caftangiu de copii. Si Patriciu i-a cerut in alt proces un euro intreg lui Basescu pentru ca l-a calomniat cu epitele de mincinos si trucator de casete.
Daca vrem sa-l credem pe Traian Basescu atunci cand a jurat in formula cea mai aiuritoare cu putinta ca nu a lovit CU PUMNUL nici in plex nici in fata copilul, va trebui sa acceptam, dupa izbanda judecatoreasca a mogului, ca nici Patriciu nu e mincinos si nu trucheaza PERSONAL casete.
De unde se poate deduce in subsidiar ca Basescu a lovit cu palma si Patriciu doar a ordonat masluirea filmului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.