Piturca uimit de decizia lui Olaroiu

Piturca uimit de decizia lui Olaroiu

0 98

Fostul manager general al Stelei, Victor Piturca, s-a declarat uluit in momentul in care a aflat decizia lui Cosmin Olaroiu de a conduce echipa din Ghencea pana la finalul sezonului.

„Nu cred ca Olaroiu poate sa vina la Steaua antrenor pentru o saptamana… Nu stiu cine si ce a declarat, dar eu nu cred. Sigur ca nu poate face mare lucru in 10 zile. E vorba de sansa, de noroc. Mana unui antrenor se vede dupa sase luni. Din punctul meu de vedere, nu exista antrenor care sa-l convinga pe Becali sa-si schimbe comportamentul. Asta se poate intampla doar printr-un contract ferm. Cu vrajeala asta ca -suntem prieteni-, nu tine. Tine la oameni ce vor neaparat sa vina la Steaua. Unde sa mai existe asa ceva?! Nu mai exista niciunde…”, a spus Piturca la sportro.

De asemenea, Piti nu crede ca Olaroiu va reusi sa umple tribunele din Ghencea asa cum a facut el la meciul cu Universitatea Craiova.

„S-a ajuns ca la un meci cu Rapidul sa vina 2-3.000 de fani. Cuvintele nu-si mai au rostul… Suporterii Stelei au un grad de inteligenta mai ridicat, au trait multe meciuri mari. Ei nu pot fi pacaliti. Nu vor veni la Stadion daca vine X sau Y. Sunt mult prea suparati”, a adaugat Piturca.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.