Piturca are de luat o gramada de bani de la Craiova

Piturca are de luat o gramada de bani de la Craiova

0 98

Managerul suspendat al Universitatii Craiova, Victor Piturca, a confirmat ca vrea sa-i ia lui Adrian Mititelu toti banii, pana la ultimul cent, conform prevederilor din contract.
„Ii promit lui Mititelu ca, indiferent cum vor decurge lucrurile, va trebui sa respecte toate clauzele si sa achite clauzele din contract”, a spus Victor Piturca la gsptv.
Piturca a luat legatura cu avocatii sai si a inceput sa faca deja calculele pentru razboiul cu Adrian Mititelu, ajungand la o suma impresionanta: 8.850.000 de euro!
Cum a ajuns Piturca la aceasta suma? Managerul suspendat a calculat 5 milioane de euro clauza de reziliere unilaterala, 1.8 milioane de euro prima de instalare prevazuta in contract, 1.8 milioane de euro imprumutul acordat catre club (cu tot cu dobanda) si 250.000 de euro salariul pe cele cinci luni in care a fost angajat la Craiova.
De asemenea, Piturca a dezvaluit modul in care Adrian Mititelu incearca sa contracareze clauzele din contract.
„Am auzit ca a inceput sa caute oameni prin oras, sa-i puna sa dea declaratii impotriva mea, cum ca n-as fi facut bine programul de pregatire, ca se fuma in cantonament”, a adaugat Piturca.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.