Piturca ar putea pleca din aceasta iarna de la Craiova

Piturca ar putea pleca din aceasta iarna de la Craiova

0 74

Victor Piturca managerul general al echipei Universitatea Craiova, a declarat intr-o conferinta de presa, ca exista sanse sa nu mai continue din aceasta iarna la gruparea din Banie, daca situatia financiara nu se va ameliora.
„Tin de la inceput sa va spun ca avem mari probleme financiare. Datoriile clubului sunt foarte mari si nu stiu cum putem iesi din aceasta situatie. Cand am venit, am parafat o intelegere, ca situatia financiara trebuie sa fie stabila. In aceasta iarna, din pacate, nu este. Am spus de atunci ca vreau sa ma bat din sezonul viitor la campionat. Asta am promis suporterilor si vreau sa ma tin de cuvant, a declarat Piturca.
„Exista sanse sa nu mai continui la Universitatea din aceasta iarna daca situatia nu se va ameliora. Cand am venit, am venit cu o suma de bani care nu era a mea, insa am garantat pentru ea. Erau salarii la jucatori, la angajati ai clubului, neplatite de 7-8 luni. Cel putin am ameliorat situatia, insa s-a ajuns din nou la 3-4 luni restante la jucatori. In orice moment putem pierde jucatorii gratis. Avem o datorie de patru milioane de euro catre stat si trebuie achitata urgent pana in luna martie. Daca nu, Universitatea nu primeste licenta. Prioritatea este achitarea acestei datorii, apoi transferurile de jucatori. O ultima varianta ar fi ca suporterii sa devina un fel de socios. Avem cei mai fanatici suporteri si s-a vazut ca au fost mereu aproape de echipa si cu siguranta vor fi si acum. In momentul in care am venit, Adrian Mititelu a spus ca este dispus sa vanda 49 la suta din actiunile clubului. Nu putem vorbi acum de transferuri de jucatori. Am cerut sprijinul prietenilor de la Bucuresti, dar, din pacate, fiind criza, nu ne pot ajuta”, a adaugat managerul echipei.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.