Piste fara …biciclisti?

Piste fara …biciclisti?

0 107

Umblu, cu un picior schiop, cu mijlocul casapit de discopatie si cu mintea data-ntr-o parte de necazuri, prin Brasov. Si vad,pe unele trotuare, dungi portocalii.
Dupa care aflu ca este vorba de o cacialma trasa brasovenilor de catre gasca pedelista a Primariei.Cica prin aceste dungi portocalii avem 22 de kilometri de integrare in civilizatia europeana.
Realizarea a fost trambitata de viceprimarul Gantz. Nu stiu cat de „ganz” (intreg, in germana) este aceasta noua figura pedelista din conducerea Brasovului – probabil l-a pus seful scripcarian sa scartaie gogomanii – dar aberatia sare in ochi si ultimului boschetar.
22 de kilometri de vopsea pierduta alandala pe Calea Bucuresti-Saturn Bulevardul Garii- Bulevardul Victoriei – comunicatul a uitat si mazgaleala de pe Bulevardul Vlahuta – si care nu foloseste nimanui.
Am zabovit mult pe acest traseu, ca sa vad macar un biciclist avantandu-se pe aceste piste, printre pietoni nereceptivi la importanta culorii portocalii. Nu exista asa ceva.
Facilitati pentru biciclisti? Cascaval mancat de sobolani!
Ca vechi brasovean imi este greu sa accept o conducere a urbei chiar sub nivelul celor din epoca ceausista. Iar actuala conducere din Primarie imi loveste greu sufletul prin bataia de joc aplicata cetatenilor locuitori in Brasov. Oare suflul DNA in ceafa acestor smecheri ar schimba ceva? Pe ce se bazeaza in continuarea jafului aplicat comunitatii brasovene? Bataia de joc im detrimentul bugetului local se vede de pe Tampa Postavarul sau Piatra Mare si prostii si interesatii ii aplauda.
Pana cand?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.