Piste de biciclete in intreg orasul!

Piste de biciclete in intreg orasul!

0 737

In Brasov vor fi amenajate noi trasee pentru biciclete, astfel incat cei care opteaza pentru acest mijloc de transport sa aiba la dispozitie o retea care sa uneasca toate cartierele. Odata cu trasarea pistelor de biciclete, Brasovul va ajunge la nivelul infrastructurii urbane din orasele europene civilizate

In Brasov vor fi amenajate noi trasee pentru biciclete, astfel incat cei care opteaza pentru acest mijloc de transport sa aiba la dispozitie o retea care sa uneasca toate cartierele. Odata cu trasarea pistelor de biciclete, Brasovul va ajunge la nivelul infrastructurii urbane din orasele europene civilizate.

In ultima perioada au fost trasate piste pentru biciclete pe Bulevardul Grivitei, de la intersectia Onix – Bulevardul Kogalniceanu pana la strada Stadionului.

De asemenea, se lucreaza pe strada 13 Decembrie, pentru trasarea unei piste care va merge de la Onix pana in Ocolitoarea municipiului Brasov, trecand si prin zona Coresi. Important este ca si participantii la trafic sa respecte regulile de circulatie.

Potrivit primarului George Scripcaru, acolo unde traseul si suprafata permit acest lucru, municipalitatea implementeaza aceste marcaje rutiere, in corelare cu propunerile venite din partea reprezentantilor celor cateva mii de biciclisti din oras.bicilisti piste

Odata cu trasarea pistelor de biciclete Brasovul incepe sa semene cu alte orase europene si din acest punct de vedere. O spun chiar brasovenii :

Pentru viitor Primaria are si alte planuri: un concept in care sa existe tronsoane de trafic cu bicicleta care sa fie legate in exterior, in jurul Brasovului pentru cei care sunt iubitori de trasee montane de mountain bike.

In Brasov exista in jur de 10 kilometri de piste pentru biciclisti. Cea mai lunga pista este pe traseul Bulevardul Saturn – Faget, cu o lungime de 4,380 kilometri.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.