Pista profesionista de role la Rasnov

Pista profesionista de role la Rasnov

0 94

Singura partie de nivel international din tara, pentru biatlon, se va inaugura, la Rasnov, cu prilejul Cupei la biatlon-role, care se va desfasura intre 29 septembrie – 1 octombrie.
Pista de role este destinata atat sportivilor, cat si pasionatilor.
„Investitia a fost de un milion de euro si, potrivit secretarului geneal al Federatiei Romane de Schi, Puiu Gaspar, Rasnonul va figura pe harta competitionala de profil , fiind printre cele mai bune din Europa”, a anuntat primarul Rasnovului, Adrian Vestea.
„Avem o partie realizata la standarde internationale care poate fi folosita si iarna si vara. A fost realizata cu o investitie de un milion de euro si dupa cum ne-a spus si secretarul general al Federatiei Romane de Schi, Puiu Gaspar, aceasta este o pista care va aseza Rasnovul pe harta competitionala de profil, fiind printre cele mai bune din Europa. Ne propunem sa intram in sezonul competitional european, atat la juniori, cat si la seniori“, a declarat Adrian Vestea.
De altfel, in perioada 29 septembrie – 1 octombrie, pe aceeasi partie, va avea loc finala Cupei Europene la biatlon – role, pentru seniori cat si pentru juniori.
Primarul Adrian Vestea mai spune ca, in scurt timp, se intentioneaza ca Rasnovul sa organizeze competitii de la Campionate Europene de juniori pina la cele de seniori. Partia are o lungime de 2,5 km, o latime de 6 metri si 30 de linii de tragere, plus alte doua de rezerva.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.