Pista de carting la Prejmer

Pista de carting la Prejmer

0 53

Localitatea Prejmer din orasul Brasov se va putea mandri cu un nou punct de atractie pentru turisti, dar si pentru impatimitii unui sport “de motoare”: carting-ul.
Aici, urmeaza sa fie construita o pista de carting de ultima generatie a carei valoare a investitiei se va ridica la suma de 1,8 milioane de euro.
Firma care se incumeta sa realizeze un asemenea proiect in localitatea brasoveana este International Motorsport Activities, care are sediul in Brasov, dar ai carei actionari sunt romani si francezi.
Pista ar urma sa fie inaugurata in martie anul viitor, conform declaratiilor facute de Iulian Enache, directorul general al Eren Grup, unul dintre constructorii proiectului.
„Va fi o pista de carturi cu o lungime de 1,5 – 2 kilometri. Constructia a inceput in luna noiembrie si va fi gata in luna martie a anului viitor. Pista va fi destinata concursurilor de carturi si testarilor de masini, dar proprietarii vor sa o introduca si in circuitul national de carting „, a spus Iulian Enache, citat de Ziarul Financiar.
El a adaugat ca prima faza a proiectului, care va fi finalizata in primavara anului viitor si va costa circa 1,8 milioane de euro, va include, in afara pistei, si doua cladiri.
Prima cladire va contine boxele pentru masini, standuri, magazin de prezentare si restaurant, iar cea de-a doua va adaposti garajele.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.