Pista de biciclete distrusa de sapaturi

Pista de biciclete distrusa de sapaturi

0 416

Sapaturile pentru schimbarea conductelor de termoficare de pe Bulevardul Garii au distrus pista de biciclete. Desi a executat lucrarea in urma cu doua luni, constructorul nu s-a sinchisit sa repare carosabilul, iar trotuarul a inceput sa se surpe. Primaria a atentionat conducerea firmei sa reabiliteze segmentul de trotuar si zona vegetala afectate

Sapaturile pentru schimbarea conductelor de termoficare de pe Bulevardul Garii au distrus pista de biciclete. Desi a executat lucrarea in urma cu doua luni, constructorul nu s-a sinchisit sa repare carosabilul, iar trotuarul a inceput sa se surpe. Primaria a atentionat conducerea firmei sa reabiliteze segmentul de trotuar si zona vegetala afectate.

O firma din capitala se ocupa de reconfigurarea magistralei de transport a agentului termic dintre Craiter si Centrul Civic pe o lungime de peste 2,7 km, o investitiei de peste 6,8 milioane de lei. Segmentul de trotuar de pe Bulevardul Garii, din zona terenului de tenis, a ramas nereparat. Dupa executarea interventiilor, angajatii nu au adus portiunea de trotuar si zona vegetala la starea initiala, asa cum ar fi trebuit, desi lucrarile au fost finalizate in urma cu doua luni.sapaturi2

Constructorul a fost avertizat de reprezentantii municipalitatii sa remedieze situatia. Interventia presupune repararea pistei de biciclisti si nivelarea cu pamant vegetal pe portiunea verde care a ajuns sa se surpe, in urma excavatiilor.

Pana atunci, trecatorii sunt nevoiti sa ocoleasca zona iar biciclistii sa mearga pe trotuar, in loc sa foloseasca pista de biciclete. Ploile au afectat si ele spatiul verde din dreptul terenurilor de tenis iar asfaltul pe care este trasata pista a inceput sa se surpe. Partea care a traversat trotuarul a fost doar betonata si nu asfaltata, asa cum s-a intamplat cu restul portiunilor pe care s-a excavat.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.