Pilotul braşovean Dan Gârtofan vrea un nou titlu naţional

Pilotul braşovean Dan Gârtofan vrea un nou titlu naţional

0 578
Cel mai constant pilot de pe podiumul Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Dan Gîrtofan (Škoda România Motorsport – Škoda Fabia S2000), se pregătește pentru un nou sezon de luptă cu secundele, ce va debuta la sfârșitul săptămânii, ca de obicei, cu Braşov Tess Rally. Ca la fiecare start de noul an competițional, ,,Giri” este încrezător că va fi încă o dată printre protagoniștii întrecerii.
De altfel, obiectivul este clar : al treilea titlu de campion național absolut, după cele obținute în 2004 și 2007.
„În pimul rând, vreau să-i mulțumesc lui Eugen Rotaru pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o și pentru ajutorul oferit în sezonul precedent. Chiar dacă, din motive obiective, nu va mai putea sta în dreapta mea, va face întotdeauna parte din echipa noastră”, a declarat Dan Gîrtofan, care va lua startul în 2015 avându-l ca și navigator pe Tudor Mârza, un obișnuit al raliurilor din România, ce a colaborat cu nume cunoscute ca George Grigorescu sau George Morar.
,,Giri” a reiterat încă o dată că principalul său obiectiv pentru 2015: „Nu ne putem propune altceva decât titlul de campioni naționali la final de an. Știm că lupta va fi una foarte «dură», pentru că sunt mulți piloți foarte buni în campionat, cu materiale de concurs de top, dar așa cum ne știe lumea, vom da totul ca să ne îndeplinim obiectivul. Iar prima ocazie pentru a arăta că putem face asta va fi Tess Rally, cursa noastră de casă, unde trebuie să ne respectăm blazonul”.
Pilotul brașovean se bucură că are în continuare sprijinul importatorului Škoda în România, cu care colaborează de câțiva ani. „Sunt foarte fericit că am reușit să prelungim proiectul Škoda România Motorsport, început în urmă cu trei sezoane, alături de importatorul mărcii în țara noastră.
Pentru un pilot care vrea să lupte pentru cea mai înaltă treaptă a podiumului este foarte important să aibă parte de o susținere pe măsură și mă bucur că am lângă mine parteneri puternici. De altfel, atât Škoda România, cât și Porsche Finane Group România au decis să rămână alături de noi și pentru 2015, ceea ce ne onorează și ne responsabilizează deopotrivă”, a mai adăugat Gârtofan.
 
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.