Pietroi cazut in beci

Pietroi cazut in beci

0 54

Ieri seara, in jurul orelor 20, stimabilul si nevinovatul – in viziunea sa – Sile Pietroi s-a hotarat sa nu mai fie bolnav prin spitale, ca tot erau tzagarii cu ochii pe el, si sa se duca sa se predea frumusel si pasnic si cu sarsanaua plina de cele necesare celor 29 de zile de beci la Politie, asa cum au hotarat judecatorii sa sune mandatul, la recursul facut de Parchet in ce priveste cercetarea si judecarea in libertate.
Impreuna cu Pietroi au mai fost pusi la pastrare inca doi din “locotenentii” sai, al patrulea, din lotul celor noua invinuiti, caruia Instanta i-a dedicat 29 zile de paine amara la zdup, fiind, pe moment dat in urmarire ca disparut.
Se stie ca acest grup al lui Pietroi este cercetat pentru o serie intreaga de fapte prevazute in Codul Penal, printre care trafic de droguri, proxenetism, talharie, lipsire de libertate si inca o gramada de alte infractiuni.
Ceilati cinci apartinand grupului principal urmeaza sa fie cercetati in stare de libertate.
Ca fapt amuzant,dar provocator de ras manzesc: judecatoarea primei instante, cea care a dispus cercetarea grupului in liberttate si fara interdictie de parasire a localitatii sau tarii, s-a exprimat – neoficial, se intelege – ca nu a vrut sa-si aprinda paie pe cap, acuma cand mai are doua luni pana la pensionare.
Ciudat punct de vedere. Dar daca privesti si din alte unghiuri problema, mai ca ii dai dreptate, caci cine garanteaza magistratilor integritatea corporala sau chiar viata, dupa ce ies din cladirile institutiei in care muncesc si ar trebui sa imparta dreptate in litera legii, cand aceste grupari mafiote isi fac de cap cum vor si unde vor, sfidand viata cinstita?
Sa speram ca de acum inainte lucrurile vor parcurge calea normala.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.