Piata Verde la Cluj pana pe 6 iunie

Piata Verde la Cluj pana pe 6 iunie

0 89

Incepand de luni si pana vineri, la Cluj este organizata cea de-a doua editie Piata Verde. Evenimentul reuneste si la acesta a doua editie in zona Casei Matei o expozitie cu vanzare de produse alimentare ecologice si mestesuguri traditionale.
Aceasta a doua editie are ca tema “atelierul viu”. Concret, cei ce isi prezinta produsele sunt invitati sa povesteasca si sa-si arate mestesugul. Caracterul informativ, si de ce nu educativ totodata, are un rol deosebit de important la aceasta editie, mai ales ca in aceasta perioada sunt asteptati la Cluj vizitatori din intreaga tara si lume cu ocazia TIFF 2009.
Piata Verde, editia a doua, doreste sa ofere pe langa interactiunea dintre fermier/ mestesugar si cel care cumpara – si istoria mestesugului produselor expuse la aceasta editie. Piata Verde 2 are loc la indemnul organizatorilor Festivalului de Film Transilvania (TIFF), care aduce anual mii de turisti pe perioada festivalului. Simbioza dintre aceste doua evenimente face ca anul acesta sa fie multa lume si ca acestia sa viziteze si Piata Verde, care este in apropierea unuia din punctele de intalnire ale festivalului.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.