Piata Sfatului a fost in week-end Piata Antidrog

Piata Sfatului a fost in week-end Piata Antidrog

0 529

Alege viata! A fost mesajul transmis de reprezentantii Agentiei Nationale Antidrog, care insotiti de voluntari de la Crucea Rosie si de jandarmii de la Gruparea mobila Brasov cu ocazia Zilei Internationale de Lupta Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri. Acestia au impartit duminica dupa amiaza pliante si materiale informative tuturor celor care au trecut prin Piata Sfatului

Alege viata! A fost mesajul transmis de reprezentantii Agentiei Nationale Antidrog, care insotiti de voluntari de la Crucea Rosie si de jandarmii de la Gruparea mobila Brasov cu ocazia Zilei Internationale de Lupta Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri. Acestia au impartit duminica dupa amiaza pliante si materiale informative tuturor celor care au trecut prin Piata Sfatului.
Tinerii si in special copiii au fost invitati sa adreseze mesaje catre comunitatea brasoveana iar in schimb au fost inclusi la o tombola cu premii.caine oscar
Voluntarii de Crucea Rosie insotiti de jandarmi de la Gruparea Mobila si de voluntari ai Angentiei Nationale Antidrog s-au impartit pe echipe si au strabatut strazile adiacente Pietei Sfatului pentru a transmite mesajul antidrog al campaniei.
Totodata jandarmii l-au adus cu ei si pe Oscar, unul dintre cainii de urmarire si depistare a substantelor interzise.
Medicii, psihologii si asistentii sociali antidrog atrag atentia asupra riscurilor la care se expun persoanele care consuma droguri – infectii grave precum HIV, HVC, HVB, TBC, infarct sau hemoragii cerebrale dar si abandon scolar, infractionalitate si chiar deces.
Ziua Internationala Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri, este marcata incepand din 1987 in toate tarile ONU.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.