Piaţa de Miercuri intra in reparatii dupa Pastele ortodox!

Piaţa de Miercuri intra in reparatii dupa Pastele ortodox!

0 282

In sfarsit spatiul cunoscut ca Piaţa de Miercuri va fi asanat. Asa cum s-a tot promis de cateva mandate (de primar) piata se va închide pentru modernizare. Lucrările de modernizare vor începe imediat după Paştele Ortodox.
Ca totul sa fie legal s-a tinut si o licitaţie pentru efectuarea lucrărilor, ce a a fost adjudecată de o firma  care va semna contractul la sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie. Conform estimarile (caiet de sarcini) timp de cinci luni, municipalitatea va reamenaja spaţiul comercial, astfel încât toţi agenţii comerciali să-şi desfăşoare tot aici o activitatea în condiţii ceva mai civilizate decat pana acum. Pe tot parcursul lucrarilor comercianţii vor fi nevoiţi să-şi închidă.
In proiectul modernizarii Piaţei de Miercuri se prevede o structură metalică de tip hală, cu un acoperiş transparent, prin care să pătrundă lumina. Vor fi amenajate 65 de spaţii comerciale, fiecare fiind alimentat separat cu energie electrică. Piaţa de Miercuri
„Vorbim de un proiect mai vechi al municipalităţii, discutat de multe ori cu cei care îşi desfăşoară activitatea economică acolo, în sfârşit avem un rezultat. Zilele acestea o să se încheie contractul de lucrări”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.
Valoarea lucrărilor va fi bugetata in integralitate de catre municipalitatea braşoveană care va aloca 2,4 milioane de lei pentru realizarea investitiei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.