Phoenix va concerta in prima seara a Sarbatorilor Medievale de la Brasov...

Phoenix va concerta in prima seara a Sarbatorilor Medievale de la Brasov

0 71

In acest sfarsit de saptamana, in Brasov va avea loc prima editieii a Sarbatorilor Medievale ale orasului, unde cavaleri medievali se vor intrece intr-un turnir. Bineineles, cavalerii nu vor fi altacineva decat cascadori profesionisti de la Buftea, care se vor intrece intr-un ring medieval, amenjat in curte Liceului sportiv Brasov, locatie unde se vor desfasura majoritatea actiunilor. Enimentul va include parade in costume medievale, turniruri intre cavaleri, spectacole de muzica si teatru specifice perioadei medievale, precum si vernisaje de fotografie, expozitii de arme si proiectii de filme de epoca, precum si targuti mestesugaresti amenajate in diferite locatii istorice ale Brasovului.
Invitati speciali in cadrul festivalului sunt membri formateiei Phoenix, care vor concerta vineri seara, incepand cu orele 21.30. De asemenea, auditoriul va fi incantat sambata sambata, de la orele 20.30, de concertele folk-istilor Ducu Berti, Florian Pitis, Marius Batu, Victor Socaciu, Adi Ivanitchi.


Fly Project, Anna Lesko, Blondy, Akcent, Hi-Q, 3-SE, Sistem vor concerta duminica, incepand cu orele 17.00.
In toate cele trei seri, publicul va fi servit cu bucate si bauturi specifice, din care nu vor lipsi boul la frigare, pastrama, vin, bere, bauturi racoritoare, fructe, lichioruri si dulciuri. Mai mult, pe aleea de sub Tampa vor fi prezenti artisti plastici si portretisti din Brasov.


Ineditul festivalului medieval va fi deat de faptul ca publicul care participa la eveniment poate castiga un obiect artizanal, daca vor trece prin toate locatiile mestesugaresti, in acest sesn fiind conceputa o harta cu locatii, care trebuie completata cu stampile de catre reprezentantii mestesiaugarilor.


Bugetul Festivalului se ridica la cinci miliarde de lei vechi, suma fiind suportata de la bugetrul Consiliului Judetean.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.