Petreceti “O saptamana la mare”, in septembrie

Petreceti “O saptamana la mare”, in septembrie

0 62

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) continua programul „O saptamana la mare” si in perioada 1-15 septembrie 2008, anunta NewsIn.
Astfel, romanii sunt incurajati sa petreaca vacantele in Romania, la tarife foarte mici. Tarifele practicate pentru sase nopti cazare, fara servicii de masa si care includ taxa pe valoarea adaugata si comisionul de 10% cedat agentiilor de turism, sunt cuprinse intre 129 lei/sejur la un hotel de o stea, 159 lei/sejur la un hotel de doua stele si 189 lei/ sejur la un hotel de trei stele.
Desi varful de sezon inca nu a trecut, agentiile de turism se pregatesc deja sa lanseze programele la preturi mici pentru litoralul romanesc.
Pana acum in acest program s-au inscris 14 societati hoteliere de pe intregul litoral, care au pus la dispozitie peste 1.500 de locuri pe serie. Locurile de cazare incluse in program se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, iar vanzarea se va face dupa principiul „primul venit, primul servit”. Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse in vanzare in agentiile de turism din toata tara.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.