Petrecerea de REVELION 2012 din Piata Sfatului

Petrecerea de REVELION 2012 din Piata Sfatului

0 57

Primarul Brasovului, George Scripcaru a prezentat cateva detalii ale manifestarilor ce se vor desfasura in oras, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, dupa cum informeaza Transilvania Expres.
Primul eveniment, aprinderea luminilor din bradul din Piata Sfatului se va desfasura in 6 decembrie, cand, trupa Directia 5 va sustine un concert extraordinar.
Tot in aceeasi seara se vor aprinde si luminile bradului din Piata Unirii si, daca lucrarile vor fi terminate, va fi pusa in functiune si instalatia de iluminare a Cetatuii. Seara se va incheia cu un spectaculos foc de artificii.
„Intre 6 si 20 decembrie in Piata Sfatului vor sustine spectacole artistii din judet si se vor organiza targuri de sarbatori, iar in 20 decembrie in Piata Sfatului, Stefan Hrusca ii va colinda pe brasoveni. In perioada 16-18 decembrie, la Cetatuia Brasovului se va desfasura un targ de Craciun”, a declarat Scripcaru.
Primarul George Scripcaru a anuntat ca anul acesta se va organiza si o petrecere de Revelion in Piata Sfatului, in acest sens, municipalitatea purtand negocieri cu mai multi artisti. „Pana la miezul noptii va fi muzica populara, dupa care vor urma concerte dedicate tinerilor”, a declarat Scripcaru. Pe de alta parte, el a precizat ca in perioada urmatoare, e posibil sa se impodobeasca brazi si in cartiere. „Primaria va oferi brazii, dar de impodobire si de organizarea unor evenimente trebuie sa se ocupe consilierii”, a mai spus Scripcaru.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.