Petitie on-line impotriva arogantei rutiere a Politiei Brasov

Petitie on-line impotriva arogantei rutiere a Politiei Brasov

0 1850

400 de brasoveni cer online desfiintarea celor doua semne „cedeaza trecerea” prin care politia sfideaza traficul pe strada Nicolae Titulescu. Oamenii legii, cu complicitatea Comisiei de Circulatie, si-au asigurat prioritate de trecere din Fundatura Diminetii, unde isi are sediul Politia Municipala

400 de brasoveni cer online desfiintarea celor doua semne „cedeaza trecerea” prin care politia sfideaza traficul pe strada Nicolae Titulescu. Oamenii legii, cu complicitatea Comisiei de Circulatie, si-au asigurat prioritate de trecere din Fundatura Diminetii, unde isi are sediul Politia Municipala. Agentii de la Rutiera au fost saptamana trecuta in strada pentru a le atrage soferilor atentia asupra semnelor, a caror utilitate pentru trafic nu o intelege nimeni.
Soferii brasoveni considera un abuz montarea celor doua indicatoare si si-au exprimat deja online indignarea fata de aroganta rutiera a politiei. Indicatoarele incalca logica rutiera, pentru ca masinile de politie aflate in misiune si semnalizate corespunzator aveau oricum prioritate. politia-rutiera mDe acele semne beneficiaza insa si masinile care nu se deplaseaza la urgente, ceea ce este o sfidare rutiera la adresa celorlalti participanti la trafic.
Brasoveanul Marius Boroianu este initiatorul petitiei cu numele „Cerem desfiintarea semnului „cedeaza trecerea” de pe Titulescu”, facuta publica vineri si semnata deja de peste 400 de persoane. Unul din semnatarii cererii este chiar Marian Godina, politistul care a avut deja probleme cu conducerea Inspectoratului Judetean de Politie din pricina activitatii sale pe Facebook.
Dupa ce va brasovenii vor semna petitia, aceasta va fi inaintata organelor abilitate, in speranta ca acestea vor binevoi sa corecteze abuzul.
Pana atunci, oamenii legii care vor sa fie mai egali decat altii in trafic sunt invitati de brasoveni sa nu confunde strada cu o alee din curtea Politiei:

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.