Pestera din Rasnov devenita Catedrala de Pasti!

Pestera din Rasnov devenita Catedrala de Pasti!

0 99

In joia mare, grota recent modernizata si deschisa turistilor va gazdui in premiera un concert cameral sustinut de grupul muzical Academic Clarinet Cvartet format din solisti ai Filarmonicii din Brasov. Artistii vor canta arii celebre de Bach, Haendel si Schubert.
Evenimentul va avea loc in Joia Mare, de la ora 16.00 in „Catedrala”, cum a fost denumita sala cu cea mai buna acustica, unde cei patru solisti care formeaza „Academic Clarinet Cvartet” vor sustine un concert special, in singura pestera amenajata din judetul Brasov.
Spectatorii vor putea lua parte la spectacol in doua serii de cate 100 de persoane; pretul unui bilet este de 50 de lei si include si vizitarea pesterii.
Grota este situata la iesirea din Rasnov spre drumul dinspre Poiana Brasov. Turistii care doresc sa o viziteze au de parcurs 450 de metri pana la intrarea in pestera. Anul trecut, obiectivul turistic a fost renovat, devenind astfel una dintre cele mai moderne pesteri din Romania. Grota este dotata cu sisteme de acces de ultima generatie, dar si iluminat pe baza de led, prietenos cu mediul. Modernizarea Pesterii Fundata a costat 100.000 de euro. Proiectul isi propune sa atraga, anual, mii de turisti si chiar sa introduca vizitarea pesterii in circuitul international.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.