Peste pane care declanseaza cancerul

Peste pane care declanseaza cancerul

0 139

Pestele este considerat de specialisti un element indispensabil in alimentatia corecta si sanatoasa. Datorita continutului de aminoacizi si pentru ca se digera usor, carnea de peste este adesea recomandata in detrimentul altor tipuri de carne mai ales pentru persoanele care au probleme cu greutatea, pentru batrani sau copii.
Cu toate acestea, trebuie sa fiti extrem de atenti atunci cand alegeti un anumit tip de peste, care poate fi gatit in diferite moduri.
Sprotul pane Sardes este un semipreparat ce poate fi achizitionat din rafturile oricarui supermarket. Acest tip de peste ar fi perfect pentru sanatatea noastra, daca in compozitia sa nu ar include o adevarata otrava: conservantul benzoat de sodiu E 211.
Acesta este unul dintre cei mai periculosi aditivi alimentari, pentru ca, potrivit studiilor, produce mutatii la nivelul ADN-ului, care culmineaza cu declansarea cancerului.
Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, citat de Jurnalul National atrage atentia ca produsul analizat contine o cantitate mare de sodiu, de care trebuie sa tina cont cei cu probleme renale, de circulatie si hipertensivii.
De asemenea, cei cu intoleranta la ou trebuie sa consume produsul cu precautie pentru a nu li se declansa simptome periculoase.
Din cauza continutului de gluten din faina, sprotul pane Sardes este interzis suferinzilor de celiachie (intoleranta la gluten).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.