Peste 80% din furturile din auto se comit din vina proprietarilor

Peste 80% din furturile din auto se comit din vina proprietarilor

0 122
O punga lasata pe bancheta sau pe scaunul din dreapta este o tentatie suficienta pentru ca hotii sa sparga masina. Chiar daca in primele 8 luni ale anului s-au inregistrat cu cateva zeci de spargeri mai putin decat anul trecut, oamenii legii ii sfatuiesc pe proprietarii de masini sa nu mai lase  bunuri de valoare la vedere.
Daca in primele 8 luni ale anului 2011 politistii au avut de anchetat peste 600 de spargeri de autoturisme, in aceeasi perioada a acestui an oamenii legii au constatat o diminuare a cazurilor sesizate, care au scazut la 540, cele mai multe comise pe raza municipiilor si oraselor.  
De cele mai mute ori se dovedeste ca proprietarii autoturismelor sunt cei vinovati de producerea spargerilor, pentru ca-si lasa bunuri la vedere.
O simpla punga cu diverse obiecte lasata pe bancheta sau pe scaunul din dreapta ii determina pe hoti sa sparga masinile. Pentru a evita astfel de incidente neplacute, politistii ii sfatuiesc pe brasoveni sa nu-si lase obiecte la vedere in autoturisme.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.