Peste 700 de jandarmi vor fi prezenti la Brasov in finala Cupei...

Peste 700 de jandarmi vor fi prezenti la Brasov in finala Cupei Romaniei

0 80

Peste 700 de jandarmi vor fi mobilizaÅ£i in ziua disputarii finalei Cupei Romaniei la fotbal, care va avea loc in 25 mai, intre echipele Steaua – Dinamo, partida ce se va desfasura pe Stadionul Tineretului din Brasov, la care sunt asteptate sa asiste aproximativ 7.000 de persoane.
Potrivit inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonelul Costel Gavrila, cei peste 700 de jandarmi vor fi prezenţi atat pe stadion si pe caile adiacente, cat si in centrul orasului, in Piata Sfatului, unde va fi amplasat un ecran urias unde meciul va fi transmis in direct.

De asemenea, suporterii celor doua echipe vor fi „escortati” de jandarmi pe calea ferata si pe sosea pe ruta Bucuresti – Brasov – Bucuresti.

Cei peste 700 de jandarmi vor proveni din Brasov, Bucuresti, Ploiesti si Targu Mures, iar acestora li se vor adauga reprezentanti ai Politiei, Politiei Transporturi Feroviare si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Meciul Steaua – Dinamo Bucuresti este considerat de risc ridicat, aceasta fiind cea mai mare mobilizare de forte de ordine pentru un meci de fotbal din Brasov.

„Toate masurile le-am gandit pentru a nu fi lezata onoarea si demnitatea niciunui cetatean. Avem si suporteri care au interdictie de a participa la competitii sportive, in special fotbal, si am luat masurile necesare pentru ca acestia sa nu intre in tribune”, a spus Gavrila.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.