Peste 500 de înotători și-au anunțat prezența la Brașov, la Campionatele Naţionale...

Peste 500 de înotători și-au anunțat prezența la Brașov, la Campionatele Naţionale pentru copii

0 177

În jur de 550 de micuţi înotători, de la 70 de cluburi din ţară, vor fi prezenți la Bazinul Olimpic Braşov, la Campionatul Naţional de copii 10-11 ani, care se va desfăşura în perioada 22-24 iunie, sub Tâmpa, în organizarea Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu Primăria Braşov şi clubul Corona Braşov.

„Este un bun prilej de promovare a nataţiei”
Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat că este încântat că Braşovul găzduieşte şi în acest an naţionalele copiilor: „Sunt foarte fericit că federaţia a acordat şi în acest an Braşovului, organizarea campionatelor naţionale pentru copii, semn că am fost gazde bune până acum. Faptul că în Braşov se va desfăşura o astfel de competiţie, nu face altceva decât să promoveze acest sport şi mai tare şi din ce în ce mai mulţi copii să se îndrepte către înot. Mă bucur să văd că secţia de nataţie a clubului Corona a început să aibă rezultate din ce în ce mai bune şi a adus primele medalii pentru club. Am convingerea că se va lucra la fel de bine şi pe viitor şi că în scurt timp va fi un club puternic şi pe această secţie”.

Cea mai mare competiţie, ca număr de sportivi participanţi
Şi preşedintele secţiei de nataţie de la Corona, Toro Tamaş a declarat că trebuie să fie o mândrie că Braşovul găzduieşte cea mai mare competiţie ca număr de sportivi participanţi, din toată ţara: „Mă bucur foarte tare că avem o relaţie foarte bună cu federaţia, care ne-a încredinţat, din nou, organizarea celei mai numeroase competiţii din ţară, pentru că la această categorie de vârstă participă aproape 550 de înotători. Nataţia este sportul cel mai popular din lume şi cu siguranţă este un avantaj şi pentru noi că vom organiza totul la Braşov, pentru că, la fel ca şi anul trecut, bazinul va fi arhiplin”.

Deschiderea, vineri după amiază
Competiţia se va desfăşura de vineri până duminică la Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan” din Braşov. Vineri, de la ora 16.30 are loc deschiderea oficială, după care urmează reuniunea de seară. Sâmbătă vor fi două reuniuni, de la ora 10.00 şi 17.00, urmând ca duminică, în ultima zi să fie doar o singură reuniune, tot de la ora 10.00. La această categorie de vârstă,. Corona are o singură sportivă participantă, Maria Corbu, antrenată de Cristina Dima.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.