Peste 400 de pensionari si-au ridicat deja tichetele pentru alimente

Peste 400 de pensionari si-au ridicat deja tichetele pentru alimente

1 1482

Beneficiarii spun ca bonurile valorice pentru ajutoare alimentare ii ajuta mult in conditiile pensiilor mici pe care le incaseaza. De programul social „Pentru suflet“ derulat de Primarie inaintea sarbatorilor de iarna vor beneficia in jur de 10.000 de brasoveni

Peste 400 de pensionari si-au ridicat tichetele pentru suflet de la Directia de Servicii Sociale inca din prima zi de distribuire. Beneficiarii spun ca bonurile valorice pentru ajutoare alimentare ii ajuta mult in conditiile pensiilor mici pe care le incaseaza. De programul social „Pentru suflet“ derulat de Primarie inaintea sarbatorilor de iarna vor beneficia in jur de 10.000 de brasoveni.
„Pachetul pentru suflet” contine cinci bonuri valorice, fiecare in valoare de cate 10 de lei, pe care beneficiarii le pot folosi pentru achizitionarea de alimente. Persoanele care pot primi aceste tichete sociale sunt pensionarii cu domiciliul in municipiul Brasov, care au varste de cel putin 63 de ani, in cazul femeilor, si 65 de ani, in cazul barbatilor. Veniturile din pensie nu trebuie sa depaseasca suma de 1.000 de lei net.tichete sociale1
Pentru obtinerea tichetelor este nevoie de o cerere scrisa de mana prin care se scolicita acest ajutor, in care sa fie specificate datele de identificare ale persoanei si valoarea pensiei, un act de identitate in original si copie si cupon de pensie in original si copie, aferent lunii octombrie 2015.
Pentru beneficiarii nedeplasabili este nevoie in plus de o imputernicire de mana pentru persoana mandatata sa ridice tichetele si de actul de identitate al persoanei imputernicite, in original si copie.
Cei care au intrat deja in posesia bonurilor valorice se declara foarte multumiti de ajutorul primit din partea municipalitatii.
Tichetele sociale se dau inainte de Craciun si de Paste, la sediul Directiei de Servicii Sociale, de pe strada Panselelor, nr. 23. Beneficiarii sunt asteptati sa isi ridice bonurile valorice in perioada 9 noiembrie – 18 decembrie, de luni pana vineri, in intervalul orar 8.30 – 16.30.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Nu mai am cuponul de pensie din octombrie, iar cu cel din noiembrie au refuzat sa-mi dea tichetele DIN SUFLET ! ? Absurditatea zilei, demna de o gala a umorului!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.