Peste 20 000 de biciclisti l’Velo in toata tara

Peste 20 000 de biciclisti l’Velo in toata tara

0 100

Desi vremea in ultima perioada nu a fost propice activitatilor in aer liber, mii de iubitori ai miscarii si ai sportului, in general, au venit la centrele de inchiriat biciclete pentru a profita de putin exercitiu fizic.
Bicicletele ”I’Velo” din tara au fost inchiriate, pana ieri, de peste 20.670 ori, de la lansarea editiei din 2011 a proiectului, la sfarsitul lunii trecute.
Centrele de bike-sharing din Capitala au inregistrat peste 15.318 de inchirieri, de la deschiderea lor de anul acesta.
Pentru ca vremea se va incalzi tot mai mult si oamenii vor alege sa-si petreaca timpul liber in parcuri, centrele ”I’Velo” si-au prelungit programul. Astfel, va puteti inchiria gratuit o bicicleta de la oricare dintre centrele de bike –sharing din Capitala, intre orele 10 si 20.00, informeaza Green Report.
Bicicletele vor putea fi folosite gratuit, pe baza unui act de identitate si pe durata a doua ore.
“I’Velo” este un proiect al Raiffeisen Bank si al Asociatiei Green Revolution, ce se desfasoara in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Constanta.
Prin intermediul programului, sunt puse la dispozitia doritorilor 1.100 de biciclete: 600 in Bucuresti, 100 in Brasov, 135 in Cluj-Napoca, 135 in Iasi si 135 in Constanta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.