Peste 15.000 de membri în grupul inițiat de senatorul Zamfir: #fărăabuzuri

Peste 15.000 de membri în grupul inițiat de senatorul Zamfir: #fărăabuzuri

1 261

Senatorul brașovean Daniel Zamfir anunță că ..Grupul #faraAbuzuri a depășit 15000 de membri. E mult, e puțin? În mod sigur sunt milioane de români care sunt victime ale abuzurilor.
Că vorbim de abuzurile băncilor, ale IFN-urilor, ale executorilor și recuperatorilor, abuzurile din justiție, cred cu tărie că trebuie să facem front comun.
Abuzatorul nu are culoare politică și nici nu alege. El abuzează pentru că poate. Și poate, pentru că noi suntem slabi. Haideți să nu mai fim!
#faraAbuzuri
#vremdreptate

Amintim că propriu zis Campania ,,Stop abuzurilor împotriva românilor” inițiată de senatorul ALDE Daniel Zamfir a demarat săptămâna trecută la Brașov. 

Atunci, Zamfir, așa cum am amintit la momentul respectiv în calitate de inițiator al legii ne-a declarat: ,,Azi, aici în fața Rectoratului, am început campania #faraabuzuri cu o strângere de semnături pentru Legea anti-camatarie!
 Noi luptăm pentru dreptul românilor la o viață decentă, fara povara ratelor la banca. Ne interesează soarta oamenilor mai mai presus de orice profit ,,nesimțit” al unei bănci sau IFN.  În două ore am strâns 214 semnături. Mulțumesc brașovenilor.”

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Felicitări, d le Zamfir românii merita mai mult decit batjocura și umilință…!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.