Peste 1000 de alergatori la Maratonul Internaţional Brasov

Peste 1000 de alergatori la Maratonul Internaţional Brasov

0 555

Peste 1000 de concurenţi au participat duminica la prima ediţia a Maratonului Internaţional Brasov. Sportivi de toate varstele s-au prezentat la start, la diversele probe ale competiţie. Cei care au vrut sa isi testeze cu adevarat limitele au ales proba de maraton, cu distanţa oficiala de 42 de km si 195 de metri

Peste 1000 de concurenţi au participat duminica la prima ediţia a Maratonului Internaţional Brasov. Sportivi de toate varstele s-au prezentat la start, la diversele probe ale competiţie.

Cei care au vrut sa isi testeze cu adevarat limitele au ales proba de maraton, cu distanţa oficiala de 42 de km si 195 de metri, in timp ce semimaratonistii au avut de alergat jumatate din traseu. Competitia a fost stransa insa si la cursele de 10 si 5 km, unde au concurat si alergatori de varsta a III-a.

A fost agitaţie mare in Piaţa Sfatului, duminica dimineaţa. Peste 1000 de concurenţi, inscrisi la toate probele, au luat startul la 9 dimineaţa, sub un soare deja extrem de puternic.

La secţiunea de 5 km a Maratonului Internațional Brasov, la fete a triumfat Ionela Paunica, iar cursa masculina a fost cistigata de Vicenţiu Burlacu.

sincron Vicenţiu Burlacu, castigator cursa 5 km 05.04 foarte mulţi participanţi ..05.22 am iesit primul

Intre concurenţi s-au aflat si alergatori de varsta a treia, care sunt un adevarat exemplu. La 83 de ani cati are, Lucia Vornicu a strans deja nu mai putin de 84 de medalii.cross1

Cursa feminina de 10 km din cadrul Maratonului Internațional Brasov a fost castigata de Mariana Nenu.

La masculin, primul a trecut linia de sosire Stefan Plesa, Maria Magdalena Luca a fost cea mai rapida in cursa de semimaraton (21,097 km).

La baieți a castigat Catalin Constantin Atanasoaei. Pe podiumul maratonului masculin au urcat Vitalie Gheorghița iar la feminin a casigat Iulia Gainariu, doi sportivi caliti in multe competitii de gen si chiar in trasee de alergare montana.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.