Peste 100 de producători din Republica Moldova expun la Braşov

Peste 100 de producători din Republica Moldova expun la Braşov

0 217

De astăzi până duminică, în Piaţa Sfatului va fi organizată prima expoziţie cu vânzare a produselor moldoveneşti similară expoziţiei „Fabricat în Moldova”

De astăzi până duminică, în Piaţa Sfatului va fi organizată prima expoziţie cu vânzare a produselor moldoveneşti similară expoziţiei „Fabricat în Moldova”.
Evenimentul a fost gândit şi pregătit de Camerele de Comerţ şi Industrie din Republica Moldova şi Braşov şi de Primăria Braşov, în an Centenar şi la un secol de la înfiinţarea Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

La corturile amplasate în Piaţa Sfatului, braşovenii şi turiştii vor putea gusta faimoasele bomboane moldoveneşti, dar şi celebrele vinuri. Vor fi mai fi expuse produse din industria textilă, echipamente electronice, încălţăminte, bijuterii sau produse hand-made.
În cadrul evenimentului va avea loc şi un forum al oamenilor de afaceri, la Centrul Cultural Reduta.

Programul evenimentului cuprinde şi momente artistice, din Republica Moldova fiind invitaţi Vali Boghean Band şi Ansamblul „Fluieraşul” din Chişinău. Totodată, a fost pregătită şi o prezentare de modă.

România este principalul partener comercial al Republicii Moldova, iar scopul evenimentului este de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovarea imaginii Republicii Moldova pe piețe externe.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.