Peste 100 de elevi eliminati din sala la proba de limba romana

Peste 100 de elevi eliminati din sala la proba de limba romana

0 73
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a anuntat  cifrele reprezentative pentru prima proba scrisa a sesiunii de toamna a bacalaureatului din acest an.
 
Proba scrisa la Limba si Literatura Romana s-a desfasurat luni dimineata, la aceasta prezentandu-se 48.966 de candidati. Dintre acestia, 166 au fost eliminati din salile de examen.
 
Cei mai multi dintre elevi au fost dati afara din examen in Bucuresti (33) si Bihor (10). Principalul motiv pentru acest fapt a fost reprezentat de tentativa de frauda.
 
In alta ordine de idei, la proba de evaluare a competentelor digitale, desfasurata intre 23 si 24 august, s-au prezentat 13.938 de candidati.
 
32,59% dintre participanti au fost declarati utilizatori incepatori, 31,46% au fost utilizatori medii, 13,08% dintre cei prezenti au fost utilizatori avansati, iar restul de 4,41% dintre elevi au fost desemnati utilizatori experimentati.
 
In aceasta saptamana urmeaza sa se desfasoare ultimele doua probe scrise din cadrul acestei sesiuni, proba obligatorie a profilului si proba la alegere.
 
P.I.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.