Peste 1.100 de alergători la cea de-a cincea ediție a Braşov Heroes

Peste 1.100 de alergători la cea de-a cincea ediție a Braşov Heroes

0 209

Sute de brașoveni i-au susținut pe eroii comunității de pe margine sau prin donații. În total eroii Brașovului au strâns peste 160.000 de lei pentru cele 14 proiecte înscrise în cursă

Sute de brașoveni i-au susținut pe eroii comunității de pe margine sau prin donații. În total eroii Brașovului au strâns peste 160.000 de lei pentru cele 14 proiecte înscrise în cursă. Cei mai buni alergători au fost recompesați cu premii și medalii.
461 de alergători în echipe, 205 alergători individuali, 430 de alergători în familii şi 3 căţei, vedete şi sportivi profesionişti au alergat în cursa cu obstacole a comunităţii, Braşov Heroes. Au luat startul şi peste 350 de copii, dintre care cel mai mic participant a avut mai puţin de 10 luni.
În total, eroii comunității au strâns peste 160.000 lei la Braşov Heroes, pentru cele 14 proiecte înscrise în cursă.
Traseul a fost amenajat în zona de agrement a lacului Noua, cu obstacole cu diverse grade de dificultate şi cu porţiuni în care concurenţii au alergat pe alei şi prin pădure.
Totul pentru a susține diverse cauze, precum Educația Salvează Vieți sau Fundația Rafael.
Cursa a fost specială chiar și pentru cei mai experimentați alergători.
5 dintre cauze și-au atins targetul înainte sau în timpul competiției, restul încă strâng bani pentru ceea ce și-au propus să susțină. Mai multe detalii despre proiectele actuale și despre cum se poate face donație se pot obține accesând website-ul brașovheroes.fundațiacomunitarăbrașov.ro

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.