Peste 1.000 de firme brasovene, premiate la Gala Premiilor de Excelenta

Peste 1.000 de firme brasovene, premiate la Gala Premiilor de Excelenta

0 804

Camera de Comert si Industrie a acordat distinctii companiilor brasovene care, in ultimii zece ani, s-au clasat cel putin de doua ori in Topul Judetean al Firmelor. Doua societati din domeniul confectiilor au reusit sa ramina pe piata timp de 21 de ani iar alte 4 firme s-au mentinut in top timp de 19 ani

Camera de Comert si Industrie a acordat distinctii companiilor brasovene care, in ultimii zece ani, s-au clasat cel putin de doua ori in Topul Judetean al Firmelor. Doua societati din domeniul confectiilor au reusit sa ramina pe piata timp de 21 de ani iar alte 4 firme s-au mentinut in top timp de 19 ani.

Camera de Comert si Industrie Brasov a premiat in cadrul celei de-a X-a editii a „Premiilor Excelentei in Afaceri 2014“, peste o mie de firme din judet care au dovedit, de-a lungul anilor, ca pot fi profitabile, in ciuda crizei.
Silviu Costea- presedintele CCI Brasov spune ca statistica demonstreaza ca firmele au reusit sa treaca peste aceasta perioada care a fost destul de grea in ultimii ani, cu cresteri nu semnificative dar de citeva procente in fiecare an astfel incit sa poata rezista si anii viitori.Camera de Comert si Industrie (CCI) Brasov 2

Conditia principala pentru ca o societate comerciala sa fie inclusa in acest clasament este ca in ultimii 21 de ani sa fi fost prezenta cel putin de doua ori in Topul Judetean al Firmelor si sa fi avut cel putin o prezenta in ultimii doi ani in acelasi top, in ciuda faptului ca legislatia nu ofera o motivare din punctul de vedere al literei legii.

Categoria principala a fost „Excelenta in afaceri“, in cadrul careia au fost premiate firme din 15 domenii de activitate. La editia din acest an, doar doua firme din domeniul confectiilor au reusit performanta sa aiba o prezenta in top de 21 de ani, fata de patru firme, cate s-au inregistrat la editia precedenta. Performanta de a ramine 19 ani in topul celor mai de succes firme a fost reusita de doar patru firme iar alte 17 firme (fata de 95 la editia trecuta) au fost premiate pentru ca au rezistat pe piata timp de 20 de ani de la infiintarea din anul 1995.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.