Peste 1.000 de alergatori la Crosul „15 Noiembrie“

Peste 1.000 de alergatori la Crosul „15 Noiembrie“

0 412

Peste o mie de participanti de toate virstele s-au aliniat la startul editiei din acest an a Crosului International „15 Noiembrie“. Cei care au ajuns primii la linia de sosire au fost rasplatiti cu premii in bani. La eveniment au participat alergatori de la mai multe cluburi sportive din tara, din Republica Moldova si chiar din Kenya

Peste o mie de participanti de toate virstele s-au aliniat la startul editiei din acest an a Crosului International „15 Noiembrie“. Cei care au ajuns primii la linia de sosire au fost rasplatiti cu premii in bani. La eveniment au participat alergatori de la mai multe cluburi sportive din tara, din Republica Moldova si chiar din Kenya. Crosul de anul acesta a fost marcat de doliul pentru victimele Colectiv dar si pentru cele din Franta.
Crosul a fost organizat ca in fiecare an, in weekendul din apropierea datei de 15 noiembrie, cand se sarbatoreste prima revolta anticomunista a muncitorilor brasoveni, din 1987.
La start s-au aliniat peste 1000 de participanti de toate varstele.15 nov cros
Crosul „15 Noiembrie“ reface traseul pe care, in urma cu 28 de ani brasovenii au marsaluit si au scandat ,Jos comunismul“, un gest de un curaj extrem in acele vremuri. Sportivii au alergat sambata pe distanta de cinci kilometri, cu plecare de la uzina Roman, pe traseul Calea Bucuresti – Spitalul Judetean – Cinema Patria – Hidromecanica – Bulevadul 15 Noiembrie – Prefectura Brasov. Primii opt alergatori care au ajuns la linia de sosire au primit premii deloc de neglijat.
Locul intai a fost recompensat cu 2.500 de lei, iar cel care a ajuns pe locul opt, cu 300 de lei.
Categoria generala la masculin a fost castigata detasat de doi sportivi din Kenya, Abel Kibe si Hillary Kimay, urmati, pe locul trei, de un sportiv bacauan – Cristian Vorovenci.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.